Головна >> Продаж квартир >> Об'єкт №212519659

Оголошення не актуальне

Продамо чотирикімнатну квартиру в затишному, тихому, зеленому районі Луцька – вул. Грабовського 9.  (№ 212-519-659)

Ціна: договірна

Продамо чотирикімнатну квартиру в затишному, тихому, зеленому районі Луцька – вул. Грабовського 9. фото 1

Характеристики

Ціна: договірна
Кімнат: 4
Поверх: 7 / 9
Площа: 80 / - / 8 м2
Санвузол: 1 роздільний
Балкон: балкон+лоджія

Адреса: Волинська, Луцк, ЛПЗ, Грабовського

Ця затишна квартира розташована на 7 поверсі 9 поверхового цегляного будинку.

Квартира має загальну площу 80 кв.м., вдале чеське(покращенне) плануванням. У квартирі є 4 роздільні кімнати з площею 18 кв.м., 9.5 кв.м., 11.7 кв.м. та 12.1 кв.м., а також кухня площею 8 кв.м. Якщо Вам потрібно більше простору, то Ви зможете скомбінувати кімнати за своїм бажанням. Також у квартирі є засклений балкон та лоджія, де Ви зможете насолоджуватись свіжим повітрям.

Продаж здійснюється частково з меблями та побутовою технікою, що дозволить Вам відразу переїхати та розпочати нове життя. У квартирі встановлена сигналізація.

Також у Вас буде власна комірчина, де Ви зможете зберігати свої особисті речі та інше майно. В будинку діє ОСББ, що дозволяє забезпечити якісний та своєчасний ремонт будинку та обслуговування під'їзду. Встановлений тепловий лічильник дозволить зменшити вартість опалення взимку.

Район, де знаходиться квартира, має гарну інфраструктуру. Поруч знаходиться школа, садочок, супермаркет АТБ, кафе та зупинка громадського транспорту, що дозволить Вам з легкістю дістатись у будь-який куточок міста.

Об'єкт на карті

Замовити зворотній дзвінок